Με άρωμα Κρήτης η δεξίωση στον Λευκό Οίκο

Πολιτικοί, επιχειρηματίες και δημοσιογράφοι από το νησί συμμετείχαν στην εκδήλωση για... την Ημέρα της Ελληνικής ΑνεξαρτησίαςΜπορεί η δεξίωση να δόθηκε στον Λευκό Οίκο από τον Πρόεδρο Ομπάμα, ωστόσο ο Γιάνης Βαρουφάκης φάνηκε να είναι το πρόσωπο της βραδιάς, αφού οι πληροφορίες του ρεπορτάζ αναφέρουν ότι όλοι ήθελαν να τον γνωρίσουν και να φωτογραφηθούν μαζί του.Μεταξύ αυτών και αρκετοί Κρητικοί, που ταξίδεψαν από την Ελλάδα, αλλά και Ομογενείς που πήγαν από άλλες πόλεις στην Ουάσιγκτον για την μεγάλη αυτή δεξίωση που δόθηκε για τηνΗμέρα της Ελληνικής Ανεξαρτησίας.

Εκτός λοιπόν από τον Υπουργό Οικονομικών και τη Ρένα Δούρου, από τους λίγους που πήραν πρόσκληση να συμμετάσχουν στην εκδήλωση ήταν ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, επιχειρηματίας της ναυτιλίας, που δίνει πολλά χρόνια αγώνα για την ΑΝΕΚ Lines. Επίσης, καλεσμένη ήταν και η Ειρήνη Βανταράκη, από τον χώρο των ΜΜΕ με καταγωγή από την Επισκοπή Ρεθύμνου, η οποία μάλιστα φωτογραφήθηκε και με τον Υπουργό. Το "παρών" στην εκδήλωση, σύμφωνα με πληροφορίες, έδωσε και ο επιχειρηματίας Παύλος Βαρδινογιάννης με τη σύζυγο του Τζίνα Αλιμόνου, η κυρία Σταυρούλα Σαλούτση, Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων της Aegean Air, ενώ ήταν και ο Ελληνοαμερικάνικης καταγωγής ηθοποιός και καλλιτέχνης John Stamos.

Από τους Ομογενείς προσκεκλημένος ο κορυφαίος Πολιτικός Μηχανικός κ. Μανώλης Βεληβασάκης, ο οποίος είναι και Πρόεδρος του Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών και ο οποίος ως επικεφαλής τεχνικής εταιρείας, ανέλαβε το έργο της απομάκρυνσης των κατεστραμμένων κτιρίων των διδύμων πύργων μετά την τρομοκρατική επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου.

Παράλληλα, δε θα μπορούσαν να λείπουν και οι εκπρόσωποι της Παγκρητικής Ένωσης Αμερικής, οι κ. Γιάννης Σαρτζέτης και Γιάννης Βομβολάκης, Δικηγόροι στο επάγγελμα οι οποίοι κατέχουν τη θέση του Προέδρου και Αντιπροέδρου αντίστοιχα στην Ενωση.

Τέλος, στην εκδήλωση ήταν και ο Σφακιανής καταγωγής, Αλέξης Γιαννούλιας, ο οποίος το επόμενο διάστημα θα έρθει και στην Κρήτη, να επισκεφθεί στην οικογένεια του.

Πηγή

Via



Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Lifestyle

[Lifestyle][twocolumns]

More News

[Tv-News-Περίεργα-Αστεία-Video-fail-Photos-Jokes-Health][twocolumns]

Υγεία Ομορφιά Διατροφή

[Υγεία Ομορφιά Διατροφή][bsummary]