Σηκώνει μανίκια ο Άρνεσεν

Πολλή δουλειά φαίνεται πως περιμένει τον Φρανκ Άρνεσεν με την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη, όταν και θα αναλάβει και ουσιαστικά τα νέα του καθήκοντα στον ΠΑΟΚ.

Ο Δανός αθλητικός διευθυντής αποτελεί τον διάδοχο του Ζήση Βρύζα στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ και η ανακοίνωση του ονόματος δημιούργησε αισιοδοξία στις τάξεις εντός και εκτός ομάδας πως θα βάλει τις βάσεις μίας ανταγωνιστικής ομάδας... η οποία θα πρωταγωνιστήσει στην Ελλάδα και θα μπορέσει να κάνει εξαιρετικές πορείες στην Ευρώπη. Ο 59χρονος παράγοντας, ύστερα από τις υπογραφές και την ανακοίνωση της πρόσληψής του από τον «Δικέφαλο του Βορρά», παρακολούθησε το χθεσινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που είχε με τον ΠΑΟΚ είχε δει και κάποια παιχνίδια για να μπορεί να σχηματίσει μία πρώτη εικόνα για το δυναμικό της. Σίγουρα θα έχει κάνει μία πρώτη αξιολόγηση για το ρόστερ, όπως και για τη δουλειά του Γιώργου Γεωργιάδη. Η επίσημη παρουσίαση του Δανού αθλητικού διευθυντή θα πραγματοποιηθεί μόλις επιστρέψει στη συμπρωτεύουσα, ενώ θα αναλύσει και το πλάνο που έχει στο μυαλό του για να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας. Όπως γράφει η εφημερίδα «Live Sport», οι ετήσιες απολαβές του 59χρονου παράγοντα αγγίζουν το 1 εκατ. ευρώ, ενώ ο Ιβάν Σαββίδης φέρεται να του έχει δώσει το ελεύθερο να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές για να δει τον ΠΑΟΚ πρωταγωνιστή. Πρόσω ολοταχώς για… Europa League

Εαυτούς καλούνται να υπερβάλουν στον ΠΑΟΚ για να εξασφαλίσουν την πρωτιά στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, ενώ παράλληλα θα πρέπει ο Παναθηναϊκός να… αυτοκτονήσει στα επόμενα τρία παιχνίδια που απομένουν στη διαδικασία κατάταξης. Μετά τη χθεσινή ήττα από το «τριφύλλι» μέσα στην Τούμπα οι ελπίδες που είχαν οι Θεσσαλονικείς για την πρώτη θέση έχουν ελαχιστοποιηθεί και πλέον θα πρέπει να δώσουν όλη τους την προσοχή για να μην υπάρξει κάποια έκπληξη και τους περάσουν ο Αστέρας Τρίπολης ή ο Ατρόμητος. Μέσα σε όλα, κουτσαίνοντας αποχώρησε από το χθεσινό παιχνίδι και ο Στέφανος Αθανασιάδης και υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων του διεθνούς φορ θα γίνουν γνωστά εντός της ημέρας, ενώ ο Μιγκέρ Βίτορ δήλωνε έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα.

Via



Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Lifestyle

[Lifestyle][twocolumns]

More News

[Tv-News-Περίεργα-Αστεία-Video-fail-Photos-Jokes-Health][twocolumns]

Υγεία Ομορφιά Διατροφή

[Υγεία Ομορφιά Διατροφή][bsummary]