Ετοιμάζεσαι να κερατώσεις την κοπέλα/γυναίκα;;;

Ίσως να μπήκες στη σχέση σε μικρή ηλικία...

και τώρα σου λείπουν οι μέρες που μπορούσες να φλερτάρεις και να κοιμάσαι δεξιά και αριστερά. Ίσως να ήσουν ευτυχισμένος με την κοπέλα σου και τώρα η ρουτίνα σε έκανε να βλέπεις τα πάντα πάνω της μονότονα και ενοχλητικά και να αναρωτιέσαι "πού πηγε η φλόγα ρε γαμώτο"! Ίσως είσαι με το λάθος πρόσωπο ή ίσως τίποτα να μην είναι λάθος, αλλά να νιώθεις έτσι. Ότι και αν είναι που να σε κάνει να δικαιολογείς τον εαυτό σου που απάτησες ή θες να ρίξεις κέρατο - σε ενημερώνουμε πως αραδιάζεις ένα σωρό βλακείες για να δικιολογήσεις τις opμές σου! Ωρίμασε παλικάρι μου! Δεν θα μπεις ποτέ σε σχέση που η φλόγα θα κρατήσει για πάντα. Ο έρωτας μεταλλασεται και γίνεται κάτι καλύτερο, πιο δυνατό.

Αν νομίζεις ότι θα βρεις κάποιον που θα τον ερωτευτείς τρελά, θα θες να είσαι μαζί του 24/7 και να κάνεις μαζί του σex κάθε 5 δευτερόλεπτα, καλή επιτυχία, φιλαράκι. Νομίζεις ότι δεν ξέρω γιατί οι άνθρωποι απατούν; Εκείνη τη νύχτα που μέθυσες, βρέθηκε αυτή που σου έδωσε προσοχή, την προσοχή που δεν σου δίνει πια ο σύντροφός σου. Ξενοκοιμήθηκες γιατί είναι διασκεδαστικό και όλοι έχουν δικαίωμα στη διασκέδαση, άσε που εισαι και τόσο νέος για δεσμεύσεις. Αν δεν το μάθει τότε τι πειράζει; Δεν έγινε και τίποτα. Αφού για δεν σημαίνει κάτι. Εκείνη αγαπώ. Θα επιστρέψω σπίτι και δεν θα καταλάβει τίποτα". Άρα δεν θα σε πείραζε η αγαπημένη σου να έρθει να σε φιλήσει το βράδυ πριν κοιμηθείτε όταν πέντε λεπτά πριν τα χέιλη της φιλούσαν τα χείλη άλλου. Κανένα πρόβλημα ε; Η διαφορά με σένα που απατάς και με εκείνον που το σκέφτηκε, αλλά δεν το έκανε ποτέ είναι το θάρρος να πάρεις τη σωστή απόφαση και αυτό χρειάζεται πολλά... Αν είσαι συμφιλιωμένος με την ιδέα της απιστίας γιατί δεν πας στον άνθρωπο που κάποτε αγάπησες να του πεις; "Αγάπη μου, πριν από σένα έκανα σex με άλλη". Γιατί δεν το λες; Δεν λες συνεχώς ότι έχεις λόγους που το έκανες; Λοιπόν μοιράσου τους. Δώσε στη σύντροφό σου την ίδια ευκαιρία να πάρει μια απόφαση, όπως πήρες κι εσύ όταν κοιμήθηκες με την άλλη. Και τη στιγμή που θα λες στην καλή σου τους λόγους που ξενοκοιμήθηκες

σκέψου πως θα αισθανόσουν αν κάποιος σου είχε φερθεί με τον ίδιο τρόπο. Και αν πεις δεν σε νοιάζει τότε μάλλον

έχεις το μεγαλύτερο εγώ και το μικρότερο αντρικό θάρρος. Αν σκέφτεσαι να απατήσεις, μείνε τουλάχιστον άντρας και αποφάσισε είτε να χωρίσεις πριν ή να προσπαθήσεις να "δουλέψεις" αυτό που πάει στραβά στη σχέση σου. Μάθε να παίρνεις σκληρές αποφάσεις και φέρσου στους ανθρώπους με σεβασμό. Αν δεν μπορείς να το κάνεις χωρίς να το ευχηθούμε θα καταλήξεις μόνος και δυστυχισμένος. Η αγάπη είναι δύσκολη και σπάνια. Σκέψου πολύ καλά πριν την πετάξεις. Και μην γίνεσαι εκείνος ο βλάκας που βγάζει τη βέρα του ή κρύβει το χέρι του στην τσέπη και την πέφτει στα clubs γιατί καμία γυναίκα δεν θέλει να γίνει κομμάτι της δυστυχισμένης ζωής σου.

Via



Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Lifestyle

[Lifestyle][twocolumns]

More News

[Tv-News-Περίεργα-Αστεία-Video-fail-Photos-Jokes-Health][twocolumns]

Υγεία Ομορφιά Διατροφή

[Υγεία Ομορφιά Διατροφή][bsummary]