Πώς να κάνετε το μπάνιο σας εντυπωσιακό με λίγα χρήματα

Θέλετε το μπάνιο σας να αποτελεί έναν ξεχωριστό χώρο χαλάρωσης και ιδιαίτερο στυλ διακόσμησης που θα το αναδείξει; Βρήκαμε ιδέες για να μπορέσετε να τα καταφέρετε, ξοδεύοντας μάλιστα πολύ λίγα χρήματα... Αρχικά, μπορείτε να τοποθετήσετε μια ραφιέρα ή μεμονωμένα ράφια με ρετρό ή πιο μοντέρνο μινιμαλιστικό στυλ. Πάνω εκεί τοποθετήστε ένα καλαθάκι από ψάθα ή ανοικτό κουτάκι από πολύχρωμο μέταλλο στο οποίο θα βάλετε καλλυντικά, αρώματα, και άλλα είδη που χρησιμοποιείτε συχνά. Επίσης ακουμπήστε σε μια μικρή στοίβα τρεις- τέσσερις πετσετούλες προσώπου και δέστε τες με διακριτικό σχοινάκι σε ήπιο χρώμα. Τέλος μπορείτε να βάλετε μικρά μπουκάλια που τα γεμίσετε με άμμο, χρυσόσκονη, κοχύλια, πετρούλες φυσικές ή συνθετικές. Αν πάλι δεν θέλετε να τοποθετείτε ράφια ή ραφιέρες, βάλτε τα προαναφερθέντα στο πλάι του νιπτήρα.Όπως και να'χει θα έχετε δημιουργήσει ένα μοναδικό διακοσμητικό και ταυτόχρονα χρηστικό στοιχείο.

Ύστερα, φροντίστε οι πετσέτες που τοποθετείτε να είναι μονόχρωμες ή με λίγα γεωμετρικά στοιχεία, το ίδιο και η κουρτίνα της μπανιέρας ή του ντους. Επιλέξτε απαλά χρώματα, και ιδιαίτερα το χειμώνα, πιο θερμά χρώματα όπως καφέ, ανοικτό κόκκινο-πορτοκαλί κλπ. Θα δωθεί έτσι μια αίσθηση χαλάρωσης και αρμονίας. Αν έχετε καθρέπτη απλού σχήματος χωρίς διακοσμητικές λεπτομέρειες μπορείτε σε έναν περιορισμένο χώρο γύρω του να τοποθετήσετε μια ταπετσαρία η οποία θα βελτιώσει την όλη εικόνα του μπάνιου σας. Μόνο προσοχή, διότι από την υγρασία του μπάνιου η ταπετσαρία μπορεί να χαλάσει. Έτσι, σιγουρευτείτε τουλάχιστον ότι ο τοίχος αυτός στον οποίον θα βάλετε την ταπετσαρία δεν βρέχεται. Επιπλέον, καθώς είναι γνωστό ότι οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά, φροντίστε να έχετε μια όμορφη και καθαρή σαπωνοθήκη, καινούργιο κάδο απορριμμάτων, καλαθάκι (ιδανικά κλειστό) για το χαρτί υγείας και βέβαια άφθαρτα στηρίγματα για τις πετσέτες.

Για να κάνετε το μπάνιο σας να μυρίζει όμορφα, μπορείτε να στάξετε δυο σταγονίστες από το αγαπημένο σας αιθέριο έλαια στο καλοριφέρ. Προσοχή όμως, για να μην το παρακάνετε. Τέλος θα μπορούσατε να βάλετε και κάποιο φυτό στο μπάνιο σας, αλλά μην το παραφορτώσετε. Ένα άνθος σε γυάλινο διαφανές βάζο είναι υπεραρκετό.

Via



Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Lifestyle

[Lifestyle][twocolumns]

More News

[Tv-News-Περίεργα-Αστεία-Video-fail-Photos-Jokes-Health][twocolumns]

Υγεία Ομορφιά Διατροφή

[Υγεία Ομορφιά Διατροφή][bsummary]