Υγρασία στην ντουλάπα; Διώξτε την με 2 απλούς τρόπους

Δείτε δύο οικονομικά tips για να εξαφανίσετε τη μυρωδιά υγρασίας από την... ντουλάπα σας. Η υγρασία στην ντουλάπα είναι ένα πρόβλημα που απασχολεί πολλά σπίτια λόγω κακής μόνωσης ή κατασκευής. Το κακό είναι δίνει μια δυσάρεστη μυρωδιά σε όλη την ντουλάπα αλλά και στα ρούχα. Κάντε της έξωση σήμερα κιόλας! Μόλις ανακαλύψετε την υγρασία στο εσωτερικό της ντουλάπας σας, αναλάβετε δράση. Ένα πολύ έξυπνο και οικονομικό tip για να διώξετε αυτή την άσχημη μυρωδιά από την ντουλάπα σας είναι να πάρετε μερικές λευκές κιμωλίες και να τις δέσετε με ένα λαστιχάκι όλες μαζί. Κρεμάστε τις κιμωλίες στο εσωτερικό της ντουλάπας

(μπορείτε ακόμα και να τις βάλετε μέσα σε ένα κομμάτι τούλι και να τοποθετήσετε το τούλι σε μια γωνιά της ντουλάπας) και δείτε τη μυρωδιά να εξαφανίζεται αμέσως. Η κιμωλία θα απορροφήσει την υγρασία. Πριν ξεκίνησετε το καθάρισμα του εσωτερικού της ντουλάπας, αδειάστε την εντελώς. Γλιτώστε Γρήγορα από την Υγρασία με Σωστή Μόνωση!

Αν το πρόβλημα της υγρασίας είναι πολύ πιο έντονο και έχετε παρατηρήσει ακόμα και σταγόνες νερού στο εσωτερικό της ντουλάπας σας τότε θα πρέπει να αναλάβετε δράση. Βάλτε σε μια λεκάνη 4 μέρη χλιαρό νερό και 1 μέρος χλωρίνη. Με ένα σφουγγάρι τρίψτε ελαφρά τις επιφάνειες που έχουν μούχλα. Αφήστε το μείγμα να δράσει για 15 λεπτά και έπειτα περάστε τις με ένα καθαρό πανί. Σε όλη τη διάρκεια της παραπάνω διαδικασίας καλό είναι να έχετε ανοιχτές τις μπαλκονόπορτες και τα παράθυρα για να στεγνώσει πιο γρήγορα και η ντουλάπα. Επιπλέον κάθε φορά που ανοίγετε τις μπαλκονόπορτές σας για να αερίζεται το δωμάτιό σας, φροντίζετε να ανοίγετε και τις πόρτες των ντουλαπών σας καθώς χρειάζονται και αυτές καθαρό αέρα.

Πηγή

Via



Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Lifestyle

[Lifestyle][twocolumns]

More News

[Tv-News-Περίεργα-Αστεία-Video-fail-Photos-Jokes-Health][twocolumns]

Υγεία Ομορφιά Διατροφή

[Υγεία Ομορφιά Διατροφή][bsummary]