Διαβάστε το... πριν να είναι αργά

Τι θα γινόταν αν…”. Μια από τις πιο λυπητερές φράσεις που βασανίζει τους...

ανθρώπους. Όταν φτάνουμε σε μια συγκεκριμένη ηλικία αρχίζουμε να αναρωτιόμαστε πως θα ήταν η ζωή μας αν είχαμε κάνει διαφορετικές επιλογές, αν είχαμε αντιδράσει σε κάποιον που μας φέρθηκε άσχημα, αν δεν αναβάλαμε συνέχεια εκείνο το μακρινό ταξίδι που θέλαμε να κάνουμε ή αν είχαμε δώσει μια ακόμη ευκαιρία σε ανθρώπους που δεν υπάρχουν πλέον στην ζωή μας.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε 10 επιλογές, που αργά ή γρήγορα οδηγούν σε αυτήν τη λυπητερή έκφραση. Δείτε πως μπορείτε να τις αποφύγετε και να έχετε μια ευτυχισμένη ζωή.

Προσποιείστε για να εντυπωσιάσετε τους άλλους

Αν το πρόσωπο που παρουσιάζετε στον κόσμο δεν είναι πραγματικό, αλλά προσποιείστε κάτι διαφορετικό από αυτό που είστε, στο τέλος θα μείνετε κενοί. Όταν σπαταλάτε πολύτιμο χρόνο, σκεπτόμενοι τι πιστεύουν οι άλλοι για εσάς, τότε θα ξεχάσετε ποιοι είστε πραγματικά. Μην φοβάστε την κριτική των άλλων. Δεν χρειάζεται να είστε τέλειοι, για να εντυπωσιάσετε και να εμπνεύσετε τους άλλους. Αφήστε τους άλλους να εντυπωσιαστούν από τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τις ατέλειες σας.

Αφήνετε κάποιον άλλον να καθορίζει τη ζωή σας

Η μεγαλύτερη πρόκληση στην ζωή είναι το να ανακαλύψουμε ποιοι είμαστε. Το δεύτερο δυσκολότερο είναι να είμαστε ικανοποιημένοι με αυτό που βρήκαμε. Μεγάλο μέρος αυτής της διαδικασίας είναι να μείνουμε αφοσιωμένοι στον στόχο μας. Υπάρχει κάποιος που διαφωνεί με τα όνειρά σας; Τέλεια, σημαίνει ότι στηρίζεστε στα πόδια σας και ακολουθείτε το δικό σας μονοπάτι. Μερικές φορές θα κάνετε πράγματα, που οι άλλοι τα θεωρούν παράλογα. Όταν, όμως, πιάσετε τον εαυτό σας να χάνει την αίσθηση του χρόνο, ενώ κάνετε αυτό που θέλετε, θα ξέρετε ότι είστε στον σωστό δρόμο.

Κρατάτε αρνητικούς ανθρώπους στην ζωή σας

Μην αφήνετε κάποιον με άσχημη συμπεριφορά να σας επηρεάζει. Δεν μπορούν να σας κάνουν τίποτα, αν πρώτα εσείς δεν τους το επιτρέψετε. Το να κρατάμε αρνητικούς ανθρώπους στην ζωή μας είναι επιλογή, όχι υποχρέωση. Όταν το συνειδητοποιήσετε αυτό θα απελευθερωθείτε από αυτούς τους ανθρώπους.

Είστε εγωιστές

Μια ζωή γεμάτη καλές πράξεις και καλό χαρακτήρα είναι η καλύτερη πορεία που μπορείτε να ακολουθήσετε. Όλοι οι άνθρωποι που βοηθήσατε και εμπνεύσατε θα σας θυμούνται ακόμα και όταν δεν θα υπάρχετε στην ζωή τους. Οι πράξεις που κάνετε μόνο για τον εαυτό σας μένουν μόνο σε εσάς, ενώ οι πράξει που κάνετε για τους άλλους παραμένουν για πάντα στους άλλους, όπως αναφέρει το tilestwra.

Αποφεύγετε την αλλαγή και την ωριμότητα

Αν θέλετε να γνωρίσετε το παρελθόν σας κοιτάξτε το παρόν σας. Αν θέλετε να ρίξετε μια ματιά στο μέλλον σας, εξετάστε τον παρόν σας. Πρέπει να αφήσετε πίσω σας το παρελθόν, για να μπορέσουν να έρθουν καινούργια πράγματα. Μόλις το συνειδητοποιήσετε αυτό, θα έχετε ανακαλύψει την συνταγής της επιτυχίας στην ζωή σας.

Παραιτήστε μόλις δείτε τα δύσκολα

Δεν υπάρχουν αποτυχίες, μόνο συνέπειες. Ακόμα και όταν τα πράγματα δεν έρχονται, όπως θα θέλατε, μην αποθαρρύνεστε. Μάθετε, ό,τι μπορείτε από αυτό, πάρτε μια βαθιά ανάσα και προχωρήστε την ζωή σας. Είναι μια αργή και μακρόχρονη διαδικασία, που χτίζεται σταδιακά μέσα από τις αποφάσεις μας και τελικά οδηγεί σε εκείνη την πολυπόθητη νίκη.

Αναλύετε εξονυχιστικά ακόμα και τα πιο ασήμαντα πράγματα

Κάποιες φορές πρέπει να χαλαρώνουμε και να αφήνουμε την ζωή να συμβαίνει, χωρίς να ανησυχούμε μονίμως για το παραμικρό. Μάθετε να χαλαρώνετε λίγο πριν μπείτε πάλι στην πίεση. Όταν ηρεμήσετε θα δείτε και πάλι ξεκάθαρα τα πράγματα και θα είστε σε θέση να κάνετε το επόμενο βήμα. Δεν χρειάζεται να γνωρίζετε που ακριβώς θα σας οδηγήσει αυτό. Όλα στην ζωή είναι σε άριστη τάξη, ακόμα και αν δεν το καταλαβαίνετε αυτή την στιγμή. Χρειάζεται χρόνος για να συνδέσετε όλες τις τελείες.

Συμβιβάζεστε για λιγότερα από όσα αξίζετε

Να είστε αρκετά δυνατοί να φύγετε από κάπου και αρκετά σοφοί να περιμένετε αυτό που σας αξίζει. Καμιά φορά πρέπει να πέσεις πολύ χαμηλά, για να ξανασταθείς στα πόδια ακόμα πιο δυνατός. Καμιά φορά πρέπει να κλάψεις πάρα πολύ για κάτι, για να δεις αργότερα τα πράγματα ως έχουν. Μην συμβιβάζεστε.

Περιμένετε συνέχεια το αύριο

Το πρόβλημα είναι ότι πάντα πιστεύουμε ότι έχουμε παραπάνω χρόνο από όσο έχουμε στην πραγματικότητα. Κάποια μέρα, όμως, ξυπνάμε και καταλαβαίνουμε, ότι δεν υπάρχει πια χρόνος να κάνουμε όλα αυτά που επιθυμούμε. Σε αυτό το σημείο ή θα μετράμε ό,τι έχετε επιτύχει μέχρι τώρα ή θα μετράμε δικαιολογίες.

Είστε τεμπέλης

Η ζωή δεν μας χρωστάει τίποτα. Εμείς χρωστάμε στην ζωή. Σταματήστε να ονειροπολείτε και αρχίστε να βάζετε σε εφαρμογή τα όνειρά σας. Πάρτε την ζωή στα χέρια σας. Όλοι είμαστε σημαντικοί και χρήσιμοι. Μην περιμένετε, ότι κάποιος κάποια θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Αυτή η στιγμή είναι τώρα και αυτός ο κάποιος είστε εσείς.

Πηγή

Via



Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Lifestyle

[Lifestyle][twocolumns]

More News

[Tv-News-Περίεργα-Αστεία-Video-fail-Photos-Jokes-Health][twocolumns]

Υγεία Ομορφιά Διατροφή

[Υγεία Ομορφιά Διατροφή][bsummary]