ΖΩΔΙΑ: -Ποιό χαρακτηριστικό σου θα τα κάνει να σε αγαπήσουν;

Δες τι είναι αυτό που εκτιμούν περισσότερο στον άλλον

Συνήθως ασχολούμαστε με το ακριβώς αντίθετο, δηλαδή ποιο στοιχείο εμείς εκτιμάμε, μισούμε ή αγαπάμε στα ζώδια.

Ας δούμε όμως τι θεωρεί ανεκτίμητη αξία κάθε ζώδιο σε κάποιον άλλον άνθρωπο που θα το κάνει να τον συμπαθήσει αμέσως και να δημιουργήσει μια σχέση φιλική ή ερωτική μαζί του.

Κριός

Αμεσότητα: Είναι γνωστό ότι δεν διακρίνεται για την υπομονή του και συνήθως βιάζεται, λογικό λοιπόν να μην του αρέσουν οι υπεκφυγές και τα υπονοούμενα. Άμα θέλεις κάτι, πες του το ευθέως και αμέσως θα σε εκτιμήσει, πρώτα απ’ όλα για το θάρρος σου!

Ταύρος

Δέσμευση: Για αυτόν τα πράγματα είναι απλά και αυτονόητα, οπότε ό, τι λες και ό, τι κάνεις πρέπει και να γίνεται. Δεν χρειάζεται να του αραδιάζουν πολλά γιατί έτσι κι αλλιώς δεν δίνει βάση. Το παν είναι να τηρήσεις τις υποσχέσεις σου, τότε τον έχεις κερδίσει.

Δίδυμοι

Επικοινωνία: Ο Δίδυμος θέλει να μιλάει, να συζητάει και να εκφράζεται. Η απόλυτη ησυχία και η έλλειψη κοινών ενδιαφερόντων τον διώχνει μακριά. Γι’ αυτό και μόλις διαπιστώσει ότι έχει καλή επικοινωνία μαζί σου και ροή στην κουβέντα, θα σε εκτιμήσει πολύ.

Καρκίνος

Οικειότητα: Είναι γνωστό ότι εύκολα δένεται συναισθηματικά γι’ αυτό η απόσταση ή η ανασφάλεια που μπορεί να του προκαλέσει κάποιος τον παγώνει. Κάνε τον να νιώσει ότι δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορεί να μοιραστεί μαζί σου, να αισθανθεί «σαν το σπίτι του» και θα σε λατρέψει.

Λέων

Εκτίμηση: Είναι ο βασιλιάς και γι’ αυτό θα πρέπει να χαίρει προσοχής και εκτίμησης. Το να τον αγνοήσει ή χειρότερα να τον προσβάλει κάποιος είναι ένα πλήγμα. Αν κάποιος του πει μια καλή κουβέντα ή ζητήσει να μάθει πράγματα γι’ αυτόν, θα μπει κατευθείαν στην καρδιά του.

Παρθένος

Αποδοχή: Εργάζεται σκληρά, μαθαίνει πράγματα και προσπαθεί για το καλύτερο σε κάθε τι που κάνει. Σίγουρα λοιπόν το να αποδεχτεί κάποιος την αξία του και να του το δείξει είναι αυτό που ποθεί πάνω απ’ όλα. Πες του πόσο εκτιμάς όλα αυτά και αμέσως θα τον κερδίσεις.

Ζυγός

Συμβιβασμός: Ο άνθρωπος της διπλωματίας και της αρμονίας δεν τα πάει καλά με ακραίες συμπεριφορές. Θα εκτιμήσει πολύ κάποιον, μόλις καταλάβει ότι είναι πρόθυμος να κάνει ένα βήμα πίσω και δεν θα τραβήξει το σχοινί.

Σκορπιός

Εμπιστοσύνη: Δύσκολο για ένα Σκορπιό να ξανοιχτεί και ακόμα πιο δύσκολο να κερδίσει την εμπιστοσύνη του γι’ αυτό και συχνά παρακολουθεί και τεστάρει κάποιον για να το μάθει. Αν περάσεις με επιτυχία όλα τα τεστ, τότε θα είναι στο πλάι σου βράχος για πάντα.

Τοξότης

Ειλικρίνεια: Μπορεί να είναι σβούρα, να είναι υπερβολικός αλλά δε θα κρυφτεί. Σιχαίνεται την απόκρυψη της αλήθειας, τη μισή αλήθεια ή τα ψέματα και όποιος είναι ειλικρινής απέναντί του θα τον έχει σύμμαχο για μια ζωή.

Αιγόκερως

Αξιοπιστία: Δεν περιμένει από κανέναν τίποτα και συνήθως φροντίζει να τα παίρνει όλα πάνω του, καθήκοντα και ευθύνες, όμως ψάχνει κάποιον που θα του εμπνέει ότι, αν και όταν χρειαστεί μπορεί να βασιστεί σε αυτόν και δε θα τον κρεμάσει. Το ‘χεις; Τον κέρδισες!

Υδροχόος

Ευρύτητα αντίληψης: Μυστικά, ψέματα, δολοπλοκίες, περίεργες στρατηγικές και κυρίως στενομυαλιά τον απωθούν. Αν είσαι ανοιχτός στο να δεχτείς νέες τάσεις, θεωρίες, ιδέες και να ρισκάρεις στο διαφορετικό, θα σε αγαπήσει!

Ιχθύες

Συμπάθεια: Ο κόσμος είναι σκληρός και όχι αγγελικά πλασμένος και αυτό το ξέρει καλά. Ωστόσο, πιστεύει ότι μπορεί να γίνει καλύτερος με την αγάπη και την συμπόνια του ενός για τον άλλο. Αν έχεις κατανόηση ή διάθεση για προσφορά και όχι εγωιστικές τάσεις, τότε θα σε αγαπά για πάντα.

Πηγή

Via



Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Lifestyle

[Lifestyle][twocolumns]

More News

[Tv-News-Περίεργα-Αστεία-Video-fail-Photos-Jokes-Health][twocolumns]

Υγεία Ομορφιά Διατροφή

[Υγεία Ομορφιά Διατροφή][bsummary]