Γιατί στη φυλακή είναι καλύτερα από τη δουλειά;

Πόσο πολύ μοιάζει το γραφείο μου με φυλακή» είναι μια φράση που την έχω ακούσει άπειρες φορές και δεν μου κάνει και μεγάλη εντύπωση. Τι θα λέγατε, όμως, να δούμε μαζί στη συνέχεια τους λόγους που κάποιος περνάει καλύτερα...

έγκλειστος παρά δουλεύοντας! Και σας πληροφορώ πως όλοι οι λόγοι ισχύουν και με το παραπάνω, χωρίς καμία μα καμία δόση υπερβολής, τόσο πολύ μάλιστα που στο τέλος νομίζω όλοι θα θέλετε να μπείτε από αύριο στη στενή! Ας ξεκινήσουμε, λοιπόν... ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ θα περνάτε το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας σε ένα κελί 8×10.

ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ περνάτε τον περισσότερο χρόνο σε ένα γραφείο (λέμε τώρα!) 6×8. ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ θα έχετε τρία γεύματα τη μέρα, και μάλιστα δωρεάν!

ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ έχετε μόνο ένα διάλειμμα για μεσημεριανό και σίγουρα το πληρώνετε. ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ αν επιδείξετε καλή συμπεριφορά έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο ως μπόνους!

ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ η καλή συμπεριφορά ανταμείβεται με… περισσότερη δουλειά. ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ μπορείτε να βλέπετε τηλεόραση και να παίζετε παιχνίδια…

ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ δουλεύετε ασταμάτητα, χωρίς διακοπή ούτε για ένα καφεδάκι. ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ θα βλέπετε την οικογένεια και τους φίλους σας πού και πού.

ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ δεν μπορείτε ούτε καν να μιλήσετε για την οικογένεια και τους φίλους σας! ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ μπορείτε να κάνετε καινούργιες παρέες και νέους φίλους.

ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ούτε κουβέντα γι’ αυτό. Εκεί είναι «ο θάνατος σου η ζωή μου»! ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ θα παίρνετε άδεια μερικές φορές το μήνα.

ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ακόμη σας χρωστάνε την καλοκαιρινή άδεια πριν δυο χρόνια. ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ θα μπορείτε να πείτε και μια κουβέντα παραπάνω στο δεσμοφύλακα, αν έχετε τις κακές σας.

ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ δεν μπορείτε να πείτε ούτε τη γνώμη σας στο διευθυντή με το φόβο της απόλυσης! ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ όλα τα έξοδα είναι πληρωμένα από τους φορολογουμένους.

ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ αποδίδετε φόρους από το μισθό σας να πληρωθούν τα έξοδα των φυλακισμένων! Ποια είναι καλύτερη, ε; Η φυλακή ή η δουλειά;

Via



Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Lifestyle

[Lifestyle][twocolumns]

More News

[Tv-News-Περίεργα-Αστεία-Video-fail-Photos-Jokes-Health][twocolumns]

Υγεία Ομορφιά Διατροφή

[Υγεία Ομορφιά Διατροφή][bsummary]