«ΚΟΥΤΣΟΝΟΜΟΣ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ ΚΑΙ ΡΗΞΗ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΜΑΞΙΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Γράφει ο Κ.Π. Σύσσωμο το ΠΑΣΟΚ ψήφισε τον "Κουτσονόμο",

ο οποίος ολοφάνερα συγκάλυπτε απατεώνες» Δεν έχει σημασία αν είναι αστυφύλαξ η χωροφύλαξ. Σημασία έχει ότι το Μαξίμου έχει αποκτήσει το δικό του χωροφύλακα και θυμίζει άλλες εποχές που ζήσαμε, και είχε τέτοιες...

συμπεριφορές. Ίσως η λέξη «ρόμπα» όταν λέμε, να μην είχε καμιά σημασία όταν αναφέρεται σε άνθρωπο η ανθρώπους του πεζοδρομίου. Όταν όμως λέγεται για πολιτικά πρόσωπα και μάλιστα μέσα στο Μαξίμου, τότε υπάρχει πρόβλημα, και η λέξη «ρόμπα» δεν απεικονίζει το μέγεθος της «γελοιότητας». Η εμμονή του Μαξίμου και προσωπικά του υπουργού επικρατείας, να φέρει έναν νόμο για την ΕΡΤ με υπερεξουσίες του διευθύνοντος συμβούλου και απόλυτο άρχοντα τον ίδιο, έχει φέρει μεγάλο «ρήγμα» στις σχέσεις του υπουργού, με τη βάση, την Πολιτική Γραμματεία, την Κ.Ε. την Κ.Ο. και στελέχη της παράταξης. Οι σχέσεις του υπουργού έφτασαν στα άκρα με όλους τους διαφωνούντες, όταν εκλήθησαν στο Μαξίμου Τσακνής-Ταγματάρχης πριν την έγκριση από την επιτροπή θεσμών και διαφάνειας. Η κίνηση αυτή με την εξαγγελία του ίδιου του πρωθυπουργού, για επαναλειτουργία της ΕΡΤ την προσεχή Δευτέρα, 25-5 χωρίς να έχει προηγηθεί καμιά συνεννόηση εξέθεσε τον πρωθυπουργό στα μάτια του Ελληνικού λαού λέγοντας ψέματα αφού αυτό δεν πρόκειται να γίνει τη Δευτέρα. Μετά από μια τέτοια εξέλιξη ήταν αδύνατον να δώσει την εγκρισή της για Ταγματάρχη η πληοψηφεία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, στην επιτροπή, αν και έχει γνωμοδοτικό χαρακτήρα. Μπροστά σε έναν κίνδυνο να εκτεθεί ο ίδιος και κτ΄επέκταση ό πρωθυπουργός μετά και τη σύγκρουση με την πρόεδρο της βουλής, ο κος Παππάς άρχισε τους «απογκεφαλισμούς» των μελών της επιτροπής με ρυθμό Τζιχαντιστών.

Την Δευτέρα που θα γίνει η ακρόαση με νέα πρόσωπα που αντικατέστησαν τους αποκεφαλισμούς, δυο-τρία «κριάρια» μέσα στο κοπάδι έχουν αναλάβει να επιβάλλουν την τάξη, παρόντος και του αρμόδιου υπουργού. Θα έχει κάποιος τα «μέζεα» κατά Ζουράρι να τα δείξει στον «αρμόδιο» και να πει όχι; Η όλη ιστορία έχει πολύ παρασκήνιο και πολύ γέλιο, νόμος-Ταγματάρχης. Ο υπουργός επικρατείας με την όλη εξέλιξη, εκθέτοντας συνεχώς και ανεπανόρθωτα τον πρωθυπουργό, τα έχει πάρει κοινώς στο «κρανίο». Το κόμμα του, τον κατηγορεί για πάρα πολλές άστοχες αποφάσεις που χτυπούνε τον ίδιο τον πρωθυπουργό στην «καρδιά».

Εμείς θα λέγαμε ότι ο νόμος ΕΡΤ έχει φέρει πολλές αναταράξεις και μας θυμίζει

τον τότε «κουτσονόμο», όταν: Την περίοδο του Σκανδάλου Κοσκωτά (αρχές Αυγούστου 1988), ο τότε Αντιπρόεδρος της κυβερνήσεως και Υπουργός Δικαιοσύνης μακαρίτης Μένιος Κουτσόγιωργας δημοσίευσε ένα νόμο που απαγόρευε το άνοιγμα των λογαριασμών στις τράπεζες. Σύσσωμο το ΠΑΣΟΚ ψήφισε τον "Κουτσονόμο", ο οποίος ολοφάνερα συγκάλυπτε απατεώνες με σκοπό να καθυστερήσει ο έλεγχος της προέλευσης των χρημάτων του μεγαλοαπατεώνα». Αυτή η ιστορία ΕΡΤ-νόμος-Ταγματάρχης έχει πολύ ψωμί. Στελέχη και βουλευτές του κόμματος κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα. Σε επόμενη ανάρτηση θα μάθετε τις αγωνιώδεις προσπάθειες του υπουργού επικρατείας και τον τρόπο «απογκεφαλισμού»

των βουλευτών της επιτροπής τους οποίους αντικατέστησε για να προλάβει την απόρριψη Ταγματάρχη και την «ξεφτίλα». Άλλοι αναρωτιούνται: Γιατί ο κος Ταγματάρχης δεν αποσύρεται για να διευκολύνει την κατάσταση αφού βλέπει ότι δεν τον θέλει το κόμμα; Σε όλο αυτό το Μπάχαλο είναι αφιερωμένο το άσμα του Στράτου Διονυσίου: «Πηγαινέ με όπου θέλεις ταξιτζή». Αν και σύσσωμο το Μαξίμου έφυγε με

σε C-130 θα μπορούσε να φορτωθεί και ένα ταξί, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να σου συμβεί!!!

Via



Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Lifestyle

[Lifestyle][twocolumns]

More News

[Tv-News-Περίεργα-Αστεία-Video-fail-Photos-Jokes-Health][twocolumns]

Υγεία Ομορφιά Διατροφή

[Υγεία Ομορφιά Διατροφή][bsummary]