ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ ΜΕ ΚΑΡΥΔΙΑ Ι ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΑΣΠΡΙΣΜΕΝΑ

Υλικά 1/2 κούπας καρυδόψιχα ή αμύγδαλα ασπρισμένα, τριμμένη

2/3 κούπας ελαιόλαδο ή 1 κούπα σισαμέλαιο

3 φέτες μπαγιάτικο ψωμί μουλιασμένο σε νερό και στυμμένο

2 κουταλιές σούπας χυμό λεμονιού

2 κουταλιές της σούπας ξύδι

3-4 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες

λίγο αλάτι Εκτέλεση

Τρίβουμε το καρύδι (ή τα αμύγδαλα) στο μπλέντερ, βάζουμε το ψωμί, το σκόρδο, το ξύδι, το χυμό λεμονιού, το αλάτι και χτυπάμε 3-4 λεπτά, μέχρι να ενσωματωθούν τα υλικά.

Προσθέτουμε σε συνεχή ροή το ελαιόλαδο και χτυπάμε μέχρι να γίνει η σκορδαλιά λεία.

Via



Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Lifestyle

[Lifestyle][twocolumns]

More News

[Tv-News-Περίεργα-Αστεία-Video-fail-Photos-Jokes-Health][twocolumns]

Υγεία Ομορφιά Διατροφή

[Υγεία Ομορφιά Διατροφή][bsummary]