Παγάκια για τις δουλειές του σπιτιού: 4 χρήσεις που ούτε φαντάζεστε!

Τι νομίζατε; Ότι τα παγάκια είναι μόνο για να δροσίσετε το νερό σας ή το ποτό σας; Κάνετε λάθος! Διαβάστε παρακάτω τέσσερις χρήσεις για τα παγάκια σας, που σας βοηθούν μεταξύ άλλων και σε κάποιες δουλειές του σπιτιού:
1. Βγάλτε τς τσίχλες

Αν έχει κολλήσει τσίχλα στο αγαπημένο σας ρούχο ή οπουδήποτε αλλού, βάλτε πάνω της ένα παγάκι. Αφήστε το για λίγο και μετά θα φύγει πανεύκολα! Τόσο απλά! 2. Κάντε το μαγειρεμένο ρύζι και πάλι φρέσκο

Αν θέλετε να φάτε ξαναμαγειρεμένο ρύζι, βάλτε την ώρα που το ζεσταίνετε ένα παγάκι στην κατσαρόλα. Δε θα είναι πια σκληρό και η γεύση του θα είναι σαν να το έχετε μαγειρέψει μόλις! 3. Ποτίστε τα λουλούδια σας!

Αντί για νερό, ρίξτε μερικά παγάκια στις γλάστρες σας. Ειδικά τώρα το καλοκαίρι, τα λουλούδια σας θα αναζωογονηθούν! Προσοχή όμως! Δεν πρέπει να ακουμπήσουν τις ρίζες τους, γιατί ο πάγος μπορεί να τα καταστρέψει. 4. Χρησιμοποιήστε τα στο μαγείρεμα!

Και όμως, ένα μόνο παγάκι μπορεί να κάνει τις σάλτσες σας πιο ελαφριές. Αν λοιπόν νομίζετε ότι το έχετε παρακάνει με κάποιο υλικό, ρίξτε ένα παγάκι και ανακατέψτε!

Via



Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Lifestyle

[Lifestyle][twocolumns]

More News

[Tv-News-Περίεργα-Αστεία-Video-fail-Photos-Jokes-Health][twocolumns]

Υγεία Ομορφιά Διατροφή

[Υγεία Ομορφιά Διατροφή][bsummary]