Αρνί ριγανάτο κατσαρόλας!

Ένα εύκολο φαγητό για όλη την οικογένεια.

Ένα φανταστικό φαγητό με απλά και λίγα αλλά μυρωδάτα υλικά που αναδεικνύουν την υπέροχη γεύση του αρνιού. Υλικά

1 μπουτάκι αρνί ή και παϊδάκια 6-8 πατάτες κομμένες κυδωνάτες 4-5 λοβάκια σκόρδο χυμό 2-3 λεμονιών 2 κ.σ. ρίγανη 1 κ.γ. θυμάρι 3/4 ποτηριού κρασιού λάδι αλάτι πιπέρι Εκτέλεση

Καθαρίζουμε και κόβουμε σε μερίδες το κρέας μας .

Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις βάζουμε σε καυτό λάδι στη φριτέζα μας για 5-6 λεπτά, μέχρι να κάνουν μια κρούστα εξωτερικά, να θωρακιστούν και να μη διαλυθούν κατά τη βράση.

Τις βγάζουμε και τις στραγγίζουμε.

Ρίχνουμε το λάδι σε μια κατσαρόλα, προσθέτουμε το αρνί το σοτάρουμε ελαφρώς και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά μας.

Τέλος αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε λίγο νερό και αφήνουμε σε μέτρια φωτιά να βράσει για 1 ώρα και 15 λεπτά περίπου.

Πριν κατεβάσουμε το φαγητό από τη κατσαρόλα θα προσθέσουμε το λεμόνι.

Το φαγητό μας θα πρέπει να πιεί όλο το νερό για να χυλώσει και να μείνει με το λάδι του.

sintayes

Via



Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Lifestyle

[Lifestyle][twocolumns]

More News

[Tv-News-Περίεργα-Αστεία-Video-fail-Photos-Jokes-Health][twocolumns]

Υγεία Ομορφιά Διατροφή

[Υγεία Ομορφιά Διατροφή][bsummary]